5/29/2015

Anas penelope

Olen ollut kokonaisen viikon yksin kämpässäni... tai me. Ainoat ihmiset joiden kanssa olen kommunikoinut on äiti ja isä. Joten kyllä on vähän eristäytynyt olo atm. Olisi niin ihanaa mennä ulos ja sosialisoitua ihmisten kanssa, mutta eipä kukaan tule täältä kotoa minua hakemaan. Välillä tuntuu, ettei kukaan oikeastaan edes välitä, mutta haluan uskoa että se ei pidä paikkaansa. Haluan mennä leffaan, pelata pelejä, siemailla viiniä, nauraa ja kaikkea siitä väliltä, mitä nyt normaalit ihmiset tekevät. Mutta en ole kykeneväinen tekemään oikeastaan mitään. Popula jaksaa marista minulle, että syy tähän kurjuuteeni on oma laiskuus ja asenne, mutta ei se ihan niin mene. Se on terveyteni joka minua estää tekemästä asioita joita haluaisin tehdä. Ja minä todella haluan toipua.

Mutta, joka tapauksessa, on hyviäkin asioita...

On niin ihanan hurmaava sää ulkona, taas ! Olin valokuvailemassa läheisellä lammella toissapäivänä. Lipton oli tottakai mukana, niin kuin aina kun menen ulos, ja hän nauttii siitä ! Kesä tekee mielelle ihmeitä ja saa voimaan niin paljon paremmin. Lammella oli sorsia joita en ollut ennen nähnyt. Jälkeenpäin googlettelin ja sain selville että ne olivat haapanoita. Vierailin lammella eilen uudemman kerran ja nyt siellä oli pikku sorsanpoikasia myös ! Niin sööttejä !

I've been a whole week alone in my apartment... or we. The only people i've talked to is my mom and dad, and only over the phone. So, yeah, i feel pretty isolated atm. I'd love to go out with my friends, or see people, but no one' coming to pick me up from home. And it feels that no one cares. I wanna go to the movies, play games, drink wine, laugh and that kind of things. But i'm not capable of doing anything. People say its my behavior and laziness that has shaped my life, but that's not true. It's my illness that prevents me from doing the things i want. I really want to recover from anxiety. 

But, anyway, here's some good things...

It's such a beautiful weather outside, again ! I was photographing at one nearby pond two days ago. I always take Lipton with me when i go out, and he enjoys it ! Summer makes me feel so much better. 
There were ducks that i haven't seen before. I found out afterwards that the birds are eurasian wigeons a.k.a widgeons. I visited the pond again yesterday, and there was now little ducklings too ! OMG how cute !No comments:

Post a Comment

Leave me a comment!