12/19/2014

Lipton had cryptorchid surgery


Odotustilassa Lipton oli vielä virkeä ja utelias.
Raukkaparka oli ihan sekaisin nukutuksesta ja raskaasta leikkauksesta.

En voisi olla onnellisempi ! Rakkain ja parhain ystäväni selviytyi leikkauksesta ja on nyt toipumassa. Stressasin sitä ihan hirveästi. Onneksi kaikki meni hyvin.
  Liptonia vaivasi kolme vuotta kryptorkia (klik), joka on siis aiheuttanut psykososiaalista haittaa eli tässä tapauksessa aggressiivisuutta ja epäsukukypsyyttä. Viimein sain varattua eläinlääkärille ajan Eläinsairaala Countrypolikseen ja Lipton pääsi leikattavaksi. 
  Jos Liptonilla ei olisi ollut tätä ongelmaa, en olisi leikkauttanut häntä tietenkään. Miksi haluaisin poistaa jotain mikä on hänessä luonnostaan ? Mutta kukaan täysijärkinen ei olisi jaksanut tällaista riivattua eläintä. Liptonilla kävi tuuri, että juuri minä otin hänet omakseen, eikä joku vähemmän kärsivällinen. En ole pystynyt lähestymään koko eläintä ilman että hän saa hirveän raivokohtauksen ja alkaa juoksemaan häntä pystyssä häkkiä ympäri. Olen saanut monet kymmenet kerrat tuntea talttahampaat sormissani. Ruokaa laitettaessa Lipton piti houkutella häkin toiseen päähän, jotta ruokakuppiin pystyi pikaisesti heittämään näkkileivän. Kiitokseksi hän vain murisi. Ja vaikka olen kohdellut häntä niin hyvin, ehkä vähän liiankin hyvin. Hullu kani, mutta ei enää ! Hän on normaali, viimein. Ja mikä parasta, nyt Lipton voi paremmin♥ Toivottavasti rakas jellonapupu toipuu hyvin ja nopeasti.  


Older photos, a few weeks ago.

No comments:

Post a Comment

Leave me a comment!