8/23/2014

Ranua Zoo

Tosiaan, lähdettiinpä perheen kanssa käymään Ranuan eläinpuistossa pitkästä aikaa. Intoni koko reissuun laantui kun tajusin että parempi objektiivini jäi Kuopioon... Joten tässä muutama p*rsereikä laatuinen kuva jotka räpsin nihkeästi zoomaten. Kelikin oli ankea: kylmä ja vettä satoi. Kaikki huonosti, no ei nyt sentään. Olisi ollut niin ultimaattista, jos olisin saanut hyviä kuvia otettua mun lemppari linnuista (pöllöt ja korpit) sillä paremmalla putkella. Ylipäätään linnut minua eniten kiinnostivat koko paikassa. Loppua kohti kuitenkin piristyin, kun käväisimme kotieläin puolella. Siellä oli kaksi aasia !! Aasit on niiiiin ihania ! Pääsin jopa silittämään yhtä. Possua ja lammastakin pääsin koskemaan ensimmäistä kertaa. Ankkaperhe sulatti mun sydämen totaalisesti. Tahtoo !!


 Pöllöjääääää. Viirupöllön silmät on niin ihanat ! Huomionkipeä söpö aasi. Se alkoi hirnumaan kovaäänisesti kun jäi hetkeksikään yksin. Olisin voinut olla sen seurassa vaikka koko päivän !

 Tämä possuliini ei pahemmin minusta välittänyt kun oli hedelmällinen juhla-ateria kesken. Voi että rakastuin näihin pikkuisiin ! Äitilammas oli tosi seurallinen.

 Perinteinen kukko. Silti niin hieno.


  Ruman kaunis kalkkuna herra.


Ankkavauvoja ! Ne kuulosti hassulta kun eivät osanneet vielä kunnolla vaakkua. Niin ihastuttavia !No comments:

Post a Comment

Leave me a comment!