Sivut

9/15/2013

Paint on the walls

Oltiin taas seikkailemassa Rikun kanssa. Tällä kertaa päämääränämme oli Tampereen vanhan tikkutehtaan rauniot, joita koristi lukemattomat graffitit. Adjektiiveina "värikäs" ja "ränsistynyt" kuvastaa parhaiten kyseistä miljöötä. Kierreltiin se mitä jaksettiin, kun ikävästi uutuuden kankeat maiharini rajoittivat liikkumistani haha. Kameran akkukin veteli viimeisiään, joten tämä ensimmäinen kertani tikkutehtaalla oli melko lyhyt visiitti. Enpä ulise enempää negatiivisuuksia. Mahti mesta jos jotain. Yli 50 kuvaa sen jo todistaa, jotka nappasin sillä reissulla (mikä liene oli koko visiitin tarkoituskin). Riku hengailee muutamassa otoksessa ja minä myös "poseeraan" amatöörimaisesti. Eipä sen kummempia lätinöitä, nauttikaa kuvista !


Mun lemppari tuo oikeanpuoleinen. 35 comments:

 1. vähä noi meikit näyttää oikeesti mageelt sul!! sopii nii pörfectö toho tyylii,kisunainen♥

  ReplyDelete
 2. mitä ovat nämä kulmakarvat

  ReplyDelete
 3. Sovitte molemmat nii hyvin poseeraamaan noiden graffitien kaa! Ja Misa, sun hiukset on ihanassa värissä <3 (Y)

  ReplyDelete
  Replies
  1. aw kiitosta paljon ^^ ja juu itsekin oon oppinu tykkään niistä kun huomaa miltä ne näyttää luonnon valossa ._.

   Delete
 4. vitsi miten hieno asu! noi maiharit sopii niin hyvin noitten sukkisten kanssa, ah!

  ReplyDelete
 5. Olisit paljon sievempi luonnollisemman näkösillä kulmilla kun tommosilla övereillä :)

  ReplyDelete
 6. noi kulmakarvat menee vähä överiksi, tai överi voi olla tosi hieno mutta toi ehkä feilas vähä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. omasta mielestäni erittäinkin onnistuneet. se riippuu siitä kuka katsoo :- )

   Delete
 7. tota meikkiä katsoessa alkaa päässä soimaan "tunkkaiset"-kasari-gootti-jytä-biisit, me like... pitääpä joskus itsekkin väsäillä jotain vastaavaa omaan nassuun :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. hahaa cool !! kantsii kokeilla c:

   Delete
 8. Näyttää ihan siltä kuin sulla olis kulmat tosta yhestä kohtaa kauheen paksut kun ne "sekottuu" ton luomimeikin kaa :'D

  ReplyDelete
  Replies
  1. sehän se on vähän tarkoituskin, ja niin ne kyllä sekottuukin siihen luomiväriin aika rajattomasti :p

   Delete
 9. ihan oikeesti! eikö ihmisillä oo oikein yleissivistys hanskassa? etteö todellakaan ymmärrä.e ttä kyseessä on 80's gootti-tyyli? voi helveta oikeesti, ne kulmat on tollaset ihan tarkoituksella ja näyttävät just oikeilta! kattokaan v*ttu googlesta!!!!

  nimimerkillä Närkästynyt

  ReplyDelete
  Replies
  1. haha jeeee kerranki joku samaa mieltä mun kans :- D ihmettelen kans että miksi pitää jonkun aina kommentoida mun kulmista, että ne on "epäluonnolliset" ja "liian paksut". pitäskö ne olla semmoset rumat tylsät viivat vaan silmien yllä :l ps. täällä toinen närkästynyt.

   Delete
  2. Musta nyt ei ole kauhean yleissivistystä tietää jostain eri tyyleistä jotain keskeisimpiä juttuja, että anteeksi ''tietämättömyyteni''.
   En pahalla tarkoittanut tuota edellistä kommenttia, en vaan tiennyt että kulmien ja silmämeikin kuuluu sekoittua toisiinsa tuossa tyylissä ja siksi ihmettelin. :-/ Toki kaikki saa tehdä mikä itsestä parhaimmailta näyttää, ja paremmat noi on kun sellaset piirretyt suorat viivat!

   Delete
 10. Sulla on hyvä blogi mutta toisinaan ärsyttää lukea sun tekstejä kun sulla on aina ihan älytön määrä kielioppivirheitä (esim. "mikä liene oli koko visiitin tarkoituskin" ei tarkoita mitään.......). Ei tietenkään tarvii kirjakielellä kirjottaa mut väännät sanoja ihan ihmeellisiin muotoihin ja sun lauserakenteet on toisinaan hyvin kummallisia. Se voi tietty olla vaan joku murrejuttu, mistä päin nyt alunperin oletkaan:D
  Ps. magee meikki!

  ReplyDelete
  Replies
  1. jaano "mikä liene oli koko visiitin tarkoituskin" kyllä tarkoittaa paljonkin. suomennettuna: "se varmaan oli koko reissun tarkoitus". hämmentävää ettei jotkut ymmärrä ihan arkikielen sanoja, tai sitten se on tämä murre. ja kiitän!p:

   Delete
  2. Niin siis pointtihan oli se, että sitä sanaa ei voi käyttää noin :D Ymmärsin kyllä mitä ko. lauseella tarkoitit. Ei voi sanoa "liene oli" tai "lienee on ". Hämmästyttävää, että ihmisten täytää väkisin yrittää tunkea teksteihinsä sanoja, joita he eivät osaa käyttää oikein.

   Preesensissä taipuu:
   minä lienen
   sinä lienet
   hän lienee
   me lienemme
   te lienette
   he lienevät

   Ja perfektissä:
   lienen ollut
   lienet ollut
   lienee ollut
   lienemme olleet
   lienette olleet
   lienevät olleet

   Passiivi:
   lienee oltu

   Voit siis sanoa: "mikä lienee ollut koko visiitin tarkoituskin", tosin silloin lauseesi ei ole imperfektissä, johon sen olit alunperin tarkoittanut. Siispä: älä käytä sanaa "lienee".

   Terkuin minä ja rautalanka

   Delete
  3. varmaan sä jaksat vaivautua yhden SANAN takia tekeen tollasta :--D

   Delete
  4. kielipoliisi. kannattaako erkaantua näin kauas itse postauksen pointista :- D hirvee virhe kun yksi sana menee "väärin"

   Delete
  5. Älytön vaiva taivuttaa sana jonka osaa taivuttaa?
   Mut blogis olis parempi ja huolitellumman olonen jos kiinnittäisit enemmän huomiota siihen miten kirjotat.

   Delete
  6. no sillon se ei ois yhtään mua. kirjotan just silleen kun tykkään. haters gonna hate.

   Delete
 11. yleensä tykkään sun meikeistä aivan superpaljon ja tästäkin, mutta hieman överit kulmat. en tarkoita että luonnolliset olisivat paremmat, vaan ehkä hieman kapeammat imo. mut parasta jos tyksit ite :3

  ReplyDelete
  Replies
  1. juu mä tykkään kulmista jotka huomataan. överi on se mun juttu. p:

   Delete
 12. DAT HAIR, GOTTA LUV IT ♥

  ReplyDelete
 13. Ihmiset sit jaksaa arvostella tosta meikistä ja muusta :--D must on vaan kiva lukea erilaisia tyylejä omaavien tyyppien blogeja, ja toi meikki on hieno tolleen ja sopii muutenkin koko outfittiin. Tajuan et kaikilla on omat mielipiteensä, mut täytyykö sitä samaa asiaa kaikkien anojen jauhaa jos yks on jo sen sanonut.___. Mitäs luette koko blogia, jos ei nappaa,afdfghs.

  ReplyDelete
  Replies
  1. oi kiitti .__. toi kyl pompautti mielialaa ylös ! ja oon samaa mielt sun kanssas :--)

   Delete

Leave me a comment!