7/09/2013

From art pop to pop art
Vielä sen verran asiaa että TOIVON ETTEI KUKAAN KOPIOI/VÄÄRINKÄYTÄ BLOGISSANI OLEVIA KUVIA TAI AINAKAAN MINULTA KYSYMÄTTÄ NIITÄ KÄYTÄ. KOSKIEN ETENKIN PIIRUSTUKSIANI JA MAALAUKSIANI. Olen niin monesti saanut ihmisiltä linkkiä, joissa joku henkilö on kopioinut mun piirtämän kuvan itselleen ja sitten väittänyt itse piirtäneensä sen oman mielikuvituksen tuotoksena. Mallia saa ottaa, inspiraatiota saa ottaa, mutta kuvia ei saa ottaa itselleen käytettäväksi !

Just to get it of my mind: I HOPE THAT NO ONE COPY / USE WRONG the PHOTOS IN MY BLOG, OR AT LEAST WITHOUT ASKING FROM ME. ESPECIALLY FOR DRAWINGS AND PAINTINGS. I have so often received a link  in which a person has copied my picture drawn by himself and then claimed that him/herself drew from him/her imagination. The model may be an inspiration to be taken, but the images not be used !

35 comments:

 1. wat is dat ''This _blos i_ about my outfits, my life, shopping, hobbies, body modifications etc. Pls _enjoy your stay_ and leave me a comment''

  ReplyDelete
  Replies
  1. OMG what the fuck was i thinking when i wrote it XD oops.. sorry.

   Delete
 2. Oaa kateus! niin hieno maalaus! Voi kun tuli inspiraatio itellekin maalata ja piirtää ja taiteilla jotakin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. ty ! älä turhaan kade oo hihi. ja hyvä jos tuli inspistä maalailla tai jotain Xd

   Delete
 3. Ihan mahti! Meinaaks laittaa gagan seinälle tai jotai?

  ReplyDelete
  Replies
  1. thaaankss ! umm.. en mä tiedä ! kehtaisinko?;o

   Delete
  2. Miksikäs ei? Onha sinne muutkii tunkenu kuviaan : D

   Delete
  3. niin, no ehkäpä mutta en sitten tiedä onko se jonkun mielestä liian huomiohuorausta :C

   Delete
 4. Whoah! Ompas makia! Varsinkin kaikki nuo hiusten sävyt mitkä tekee jotenkin eläväiseksi :-) Keep up the good work!

  ReplyDelete
  Replies
  1. thanks !! kaikista kivointa oli just maalailla nuita hiussuortuvia kun pistin vaikka ja mitä väriä niihin Xd

   Delete
 5. Tykkään! Tosi hyvää jälkeä mun mielestä ja sait vielä kaikki kohdilleen sopusuhtaisesti :>

  ReplyDelete
 6. ah gaga<3 tosi upee! ja ihan mahtava värien käyttö.

  ReplyDelete
 7. WAU! :o Vetää sanattomaks... Oot tosi lahjakas :)

  ReplyDelete
 8. upee maalaus! <3 gaga on niin ihana. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitostaa !! ja niin minunkin mielestä^^

   Delete
 9. Niin hieno!

  ReplyDelete
 10. Oi, oon aina ihaillu sun töitä ja tääki on upee! ::D Gaga on yks parhaista. <3 Ai etkö oo vielä nähny sitä? o: Viime syksylhä se oli viimeks Suomes ja hienon shown kyl veti! ;) Kiva tää sun blogi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. aww ihana kuulla kiitos^^ joo ja en ole vielä nähnyt ;c harmittaa semisti yhyy. ja kiva et tykkäät blogista c:

   Delete
 11. Hei kun sä olet joskus postannut noita sun mustavalkosia piirustuksia, niin onko ne mallista piirrettyjä/sovellettuja vai ootko ihan esimerkiksi jonkun kiinalaisen lohikäärmeen piirtänyt ihan lonkalta omasta päästäsi? Siisti kynänjälki sulla on mutta oon kuolannut noita kuvia ja miettinyt et voitko sä oikeasti osata piirtää vapaallakädellä ilman mallia saatika mitään esimerkiksi just niitä lohareita tai joskus jossain oli muitakin vastaavia kuvia, esim tommosia kaikista yleisimpiä mitä tatuoinneissa on käytetty? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. tarkoitat varmaankin niitä sketchejä oletusarvoisesti??;o oon piirtäny nuitakin lohareita niiiiin monia, etten enää kyllä mallia tarvitse niissä ^^ paitsi jos haluan oppia jotain uusia kikkoja yms yms yms niin silloin toki voi vilkasta netistä. ruusutkaan ei ole enää mikään ongelma, ja osaan nykysin piirtää niitä monella eri tyylillä ;0 ja kiva että tykkäät mun raapustuksista !

   Delete
  2. Jep joo siis niitä kaikkia mitä oot tänne tyrkännyt välillä. Mulla on vähän samahomma ihmiskasvojen ja joidenkin eläinten kuten varsinkin hevosten kanssa, saan väkerrettyä ulkomuistista kaikki varusteetkin ihan viimesenpäälle oikein mut se onkin varmaan ainut ylpeyteni :D Pitänee harjotella lohareita sunmuita tatskakuoseja kun tommoset on niin siistejä ja kadehdittava taito kyllä suoltaa kaikenmaailman kuvia ihan takaraivosta, respect. Toi gaga on kans upee, osaispa sitä käyttää värejä tollei spontaanisti, oon ollu aina vähä tussi-ihminen enkä oikein värittele nii tuo on kyllä hienoa et joku osaa! :) Jatka samaa malliin

   Delete
  3. sounds good ! siinähän sitä oppii mitä enemmän piirtää :-) muistan kun joskus itsekin jotain heppoja piirtelin jatkuvasti ni ihan ulkomuistista suoraan paperille sain sen töherrettyä. ja kiitos paljon hihii ^^!

   Delete
 12. aivan loistava!

  ReplyDelete
 13. Voi luoja, aivan upea maalaus!

  ReplyDelete
 14. Geez, amazing! Ootko aatellu ikinä myydä maalauksias?

  ReplyDelete

Leave me a comment!